Digitaal adviesgesprek

Vanwege coronamaatregelen is onze showroom tot en met dinsdag 9 februari 2021 online geopend. Wij helpen u graag via een digitaal adviesgesprek!

In dit adviesgesprek gaan bij online met u ‘om tafel’, waarbij we uw wensen in kaart brengen, materialen en apparatuur uitkiezen en zo samen een keuken ontwerpen. Uiteraard kunt u de keuken nog wijzigen tijdens een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom, zodra wij weer bezoekers mogen ontvangen.

Wilt enkel ter oriëntatie advies en informatie over ons bedrijf en onze collectie keukens? Dat kan uiteraard ook, geheel vrijblijvend.

Uw aanvraag voor een digitaal adviesgesprek geeft u eenvoudig door via onderstaand formulier. U geeft de datum en het dagdeel van uw voorkeur door en wij nemen contact op om de afspraak te bevestigen. Wij hopen u digitaal te ontmoeten, het zal de moeite waard zijn!

En wilt u nu alvast een afspraak maken voor na 9 februari, als de showroom dan weer open gaat? Dat kan ook, geef dan als voorkeursdatum een dag na 9 februari op!

    Dhr.Mevr.Fam.


     

    Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van het digitaal adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op.