Digitaal adviesgesprek

Vanwege coronamaatregelen is onze showroom deels geopend. Wij helpen u graag via een digitaal adviesgesprek!

In dit adviesgesprek gaan bij online met u ‘om tafel’, waarbij we uw wensen in kaart brengen, materialen en apparatuur uitkiezen en zo samen een keuken ontwerpen. Deze uitgezochte materialen bespreken we tijdens een showroombezoek, zodat we alle keuzes definitief kunnen maken. We beginnen het adviesgesprek dus digitaal. Een compleet adviesgesprek in de showroom laten plaatsvinden is helaas nog niet mogelijk, gezien het beperkt aantal bezoekers wat wij tegelijkertijd in de showroom mogen ontvangen.

Wilt enkel ter oriëntatie advies en informatie over ons bedrijf en onze collectie keukens? Dat kan uiteraard ook digitaal, geheel vrijblijvend.

Uw aanvraag voor een digitaal adviesgesprek geeft u eenvoudig door via onderstaand formulier. U geeft de datum en het dagdeel van uw voorkeur door en wij nemen contact op om de afspraak te bevestigen. Wij hopen u digitaal te ontmoeten, het zal de moeite waard zijn!

    Dhr.Mevr.Fam.


     

    Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van het digitaal adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op.