Een kijkje in de keuken

Ieder mens is uniek, zo is ook elke keuken uniek. Bij een kijkje in de keuken gaan we langs bij onze klanten en brengen wij hun verhaal in beeld. Waren zij naar een specifieke keuken op zoek? Waarom hebben zij voor deze keuken gekozen?

De klant

We beginnen natuurlijk met degene waar het om draait: de klant. Wie is deze klant en welke behoeften, wensen of verwachtingen waren er op het gebied van een nieuwe keuken? Zo kan het gaan om de plaatsing van een keuken in een nieuwbouw woning, maar natuurlijk ook om de vervanging van een bestaande keuken.

De keuken

Dan waar het allemaal om draait: de keuken! Waarom heeft deze klant voor deze specifieke keuken, materialen of onderdelen gekozen? Hiermee is goed te zien dat elke keuken uniek is, er is namelijk een oneindige combinatie van verschillende materialen mogelijk. Zo zijn er nooit twee dezelfde keukens die worden geplaatst, elke klant maakt zijn eigen keuzes.

Het resultaat

Is de klant tevreden met de nieuwe keuken? We laten, met enkele recente foto’s, het eindresultaat zien. En dat levert in de meeste gevallen een aantal fraaie plaatjes op!

Een kijkje in de keuken: de familie Hak

Een kijkje in de keuken: de familie Hak

Een kijkje in de keuken: de familie v.d. Berg

Een kijkje in de keuken: de familie v.d. Berg