Keukenapparatuur voor elke keuken

In een goede keuken mag keukenapparatuur niet ontbreken. Wat moet u immers zonder combimagnetron, stoomoven of koelkast? Om uw nieuwe keuken zo compleet mogelijk in te richten, bieden wij diverse series met keukenapparatuur die in uw nieuwe keuken kan worden ingebouwd. We beschrijven op deze pagina slechts een beperkte selectie van wat we kunnen bieden. Bezoek onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak om te ontdekken wat we u nog meer kunnen bieden.

Combimagnetrons

Combimagnetrons zijn tegenwoordig niet meer uit de keuken weg te denken. We willen immers allemaal wel eens snel wat opwarmen of ontdooien.
Ons assortiment met combimagnetrons bestaat uit eenvoudige combimagnetrons en geavanceerdere modellen. Kies zelf of u uw combimagnetron ook wilt gebruiken om te stomen, te bakken en te braden. En wilt u wel of geen ontdooifunctie op uw combimagnetron?
Laat het ons weten. Wij kunnen u dan precies vertellen welke combimagnetrons het beste bij uw wensen en eisen passen.

Ovens

Ovens zijn er in alle soorten en maten. Zo is er de klassieke oven, de stoomoven en het traditionele maar supermoderne fornuis. Afhankelijk van uw voorliefde voor koken en van de tijd die u in de keuken wilt doorbrengen, kunnen wij u diverse ovens aanbieden. Net als voor alle andere keukenapparatuur in onze showroom geldt dat we voor elk budget en voor elke wens een oplossing hebben. Wilt u een inbouwoven of liever een losse oven? Vertel het aan uw adviseur en laat u verassen door de creatieve oplossingen die we u kunnen bieden!

Koelkasten

Een koelkast is lang niet meer een koelkast. In onze showroom komt u daarom niet alleen klassieke koelkasten maar ook uiterst moderne, geavanceerde koelkasten tegen. Wilt u een koelkast die voor u denkt of denkt u liever nog even voor uw koelkast? In beide gevallen hebben wij een pasklaar antwoord, afgestemd op uw budget en op uw behoeften.
Wilt u weten welke koelkasten, ovens en andere keukenapparaten we u kunnen bieden? Kom dan eens langs of maak vrijblijvend een afspraak. We helpen u graag!