Heeft u interesse in een keuken? Maak een afspraak!

Fijn dat u even de moeite neemt om onze website te bekijken. Maar eerlijk is eerlijk: op internet vorm je je nooit zo'n goed beeld van een nieuwe keuken als in de keukenshowroom zelf. Daarom nodigen we u graag uit om een afspraak te maken met een van onze keukenadviseurs. Deze licht u graag voor over de verschillende keukens en kan al uw vragen beantwoorden.
Let op: onze showroom is nog steeds geopend, maar is i.v.m. het coronavirus enkel op afspraak te bezoeken. Op deze manier kunnen wij het aantal mensen in ons pand beter beheersen. Goed voor uw en onze gezondheid.

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken door ons te bellen of door een e-mail te sturen. U vindt onze contactgegevens op de pagina Contact en onderaan deze pagina. Natuurlijk kunt u het onderstaande contactformulier ook gebruiken.

Let op: op dit moment krijgen wij veel afspraken binnen. Daarom is het niet altijd mogelijk om de afspraak daadwerkelijk op uw voorkeursdatum in te plannen. Wij nemen daarom nog contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

    Dhr.Mevr.Fam.


    Woonboulevard Poortvliet